esküvőszervezés háfra éva
esküvőszervezés Háfra Éva
Esküvőszervezés Budapesten
 
Esküvő helyszínek 
 
A helyszín kiválasztása az első legfontosabb teendő, mert ez adja meg az esküvő hangulatát és meghatározó az esküvő sikere szempontjából.
A lehetőségek határtalanok; lehet kastély, kerthelyiség, hotel, étterem, rendezvényterem vagy akár hajó is, szinte minden megvalósítható.
Az elképzeléseitek, a létszám, valamint a tervezett időpont alapján fogok ajánlatot készíteni. Minden esetben fotóval ajánlom a helyszínt, illetve kitérek a menüsorokra, italkínálatra, továbbá, hogy milyen szálláslehetőségek vannak az ifjú pár és akár a násznép számára is.
 
Foto-Video
 
Ki ne szeretné megörökíteni élete legszebb napját? Egy jó fotós próbálja visszaadni a legszebb, legbensőségesebb pillanatokat, ami nemcsak a mennyasszonyról és a vőlegényről szól, hanem a szülőkről, barátokról és az őket körülvevő légkörről, hangulatról is. Minden esetben referencia albumot mutatok a fotós munkáiból, hogy ki tudjátok választani a Nektek legjobban tetsző munkát.
Lehetőség van arra is, hogy esküvői kisfilm készüljön a "Nagy Nap" eseményeiből. A videós igény szerint egész nap rendelkezésetekre áll, hogy minden fontos mozzanatot felvegyen, amiből aztán gondos utómunkával készül el az esküvői film.
 
Dekoráció
 
Egy jól megválasztott esküvői dekoráció meghatározza az esküvő stílusát, hangulatát. A helyszíneket díszíthetjük virággal, textíliával, lufidekorációval és megannyi más ötletes megoldással. Az ajánlatkészítés előtt Veletek és a dekoratőrrel közösen bejárjuk a helyszíneket, ahol elmondjátok az elképzeléseiteket, illetve ötletekkel és tanácsokkal látunk el Benneteket. Majd az így kialakított terv alapján készül el a személyre szabott ajánlat.
 
Vőfély, ceremóniamester
 
Ő gondoskodik arról, hogy az esküvő ideje alatt minden simán és gördülékenyen menjen, együttműködik a fotóssal, videóssal, zenekarral, sőt még a felszolgálókkal is. Ha lakodalmat szeretnél mindenképpen szükséges vőfély, aki kikéri a mennyasszonyt a szülőktől, a lakodalomban a különböző fogások előtt kis versikékkel szórakoztatja a násznépet. Ezenkívül tréfás játékokba vonja be az  ifjú párt és a násznépet. Azonban ha modernebb esküvőre vágytok akkor inkább a ceremóniamestert javaslom, aki öltönyben jelenik meg és a násznép tájékoztatását, „modernebb” játékokkal való szórakoztatását helyezi előtérbe a versek és népszokások helyett.
 
Zenei szolgáltatások
 
Egy jó esküvőhöz elengedhetetlen a megfelelő zenekar kiválasztása. Ehhez az ifjú pár zenei ízlésvilága mellett figyelembe kell venni a meghívott vendégek korosztályát, összetételét. Ma már egyre elterjedtebb, hogy az esküvőre nem zenekart, hanem DJ-t rendel az ifjú pár. Olyan tapasztalattal rendelkező DJ-t tudok ajánlani, aki széles zenei kínálattal rendelkezik és igény szerint beszerzi kedvenc zenéiteket, előre egyeztethetitek vele milyen számokat szeretnétek az este folyamán.
 
Esküvői torta
 
Fotók alapján kiválaszthatjátok, milyen stílusú, színvilágú, díszítésű tortát szeretnétek. Ha konkrét elképzelésetek van, az is megoldható, akár hozott kép alapján is elkészíttetem Nektek az esküvői tortát. A szállítás sem okoz gondot, hiszen hűtőkocsival megoldható az esküvő helyszínére való kiszállítás.
 
Szépségápolás
 
Az esküvői ruha mellett ugyanolyan fontos a smink, frizura is, aminek nemcsak igényesnek hanem tartósnak is kell lenni, hiszen ki kell bírnia a fotózást, szertartásokat, gratuláció fogadást, vacsorát, és az egész este tartó táncot is.
Fontos, hogy a smink harmonizáljon a ruhával és mennyasszony egyéniségével is. Ebben egy olyan nagyszerű csapat tud segítséget nyújtani, akik ismerik az aktuális trendeket, és figyelembe veszik az egyéni igényeket is.
 
Jármű
 
Bármilyen esküvői járművet választhattok: akár  hagyományos esküvői autót,   old timer-t,  luxuslimuzin-t  vagy hintót, násznépet szállító buszt szeretnétek az esküvőtökre, lehetőség van  sofőrrel együtt is kibérelni igény szerint egész napra is.
 
Esküvői meghívók
 
A meghívó sokat elárul  a Ti egyéniségetekről, a leendő esküvőről. Lehet a meghívó klasszikus, romantikus, humoros, extravagáns. A klasszikus meghívót letisztult formák,  elegancia, egység, hagyományőrzés jellemzik. Ezzel szemben a romantikus meghívó gazdagon díszített, formailag kevésbé kötött. Az avantgárd meghívó az egyediség, a különleges látvány jegyében készül. Az, hogy melyik forma mellett döntötök, az csakis saját ízléseteken múlik. A hafra esküvőszervező irodában lehetőség van a meghívók széles választékának az áttekintésére.
 
Esküvői honlap
 
Egyre elterjedtebb, hogy az ifjú pár személyre szabott esküvői honlapot készített, hogy ezen keresztül tájékoztassák a násznépet az esküvő körüli eseményekről, a  helyszínről, nászajándéklistáról.  Az esküvő után feltölthetitek az elkészült videót, kedvenc képeiteket. A weboldaladon keresztül e-mail-ben fogadhatsz gratulációt,  s írhattok köszönőlevelet vendégeiteknek, akik megajándékoztak Benneteket.
esküvőszervező háfra éva
esküvő háfra éva